Äärioikeiston maailmassaan ihmisoikeudet eivät ole jakamattomia ja kuulu kaikille. Ne on rajattu koskemaan valkoisia ja kristittyjä heteroja, jotka ovat onnistuneet syntymään oikeaan perheeseen.

Hallituspuolueen kansanedustaja on tänään todennut, etteivät ihmisoikeudet kuulu kaikille.

Ihmisoikeudet ovat rasisteille pelkkä keppihevonen. He vastustava maahanmuuttajia vedoten siihen, että eri kulttuureista tulevat ihmiset eivät välttämättä jaa meidän ihmisoikeuskäsitystämme. Todellisuudessa heille ihmisoikeudet ovat yhtä merkityksettömiä kuin naisten oikeudet. Ne kiinnostavat vain silloin kun niiden avulla voidaan lyödä jotain ihmisryhmää.

Ne asiat, joita minä olen pitänyt koko elämäni itsestään selvyytenä, eivät sitä enää ole. Polttopulloiskut vastaanottokeskuksiin ovat muuttuneet pieniksi uutisiksi. Kukaan ei enää hetkahda, kun entinen kansanedustaja toteaa kannattavansa ”lopullista kollektiivista ratkaisua”, eli maahanmuuttajien kansanmurhaa. Kukaan ei edes vaadi hallituspuolueita tilille puheista ihmisoikeuksista luopumisesta.

Nyt olemme joutuneet perääntymään siihen pisteeseen, että joudumme taistelemaan länsimaisista perusarvoista, ihmisyydestä ja tasa-arvosta. Maahanmuuttajat eivät ole näitä arvoja vaarantaneet, vaan meidän omat supisuomalaiset poliitikkomme.