Ystävät, alle kolme kuukautta vaaleihin! Kokoonnumme ideoimaan kampanjaa tiistaina 27.1. Kallion Kulmahuoneeseen (Siltasaarenkatu 15).

Tilaisuudessa eduskunnan jättänyt Anni Sinnemäki käy läpi sitä, miksi Emmaa tarvitaan Arkadianmäellä. Lisäksi Emma kertoo kampanjasuunnitelmista. Tarkoituksena on yhdessä miettiä, mitä kaikkea hauskaa ennen vaalipäivää vielä tehdään!

Hyvän kampanjan edellytys ovat vapaaehtoiset tukiryhmäläiset. Meitä on jo iso porukka, mutta kaikki apu on tervetullutta. Tekijöitä kaivataan niin tilaisuuksien järjestämisessä, teemojen ideoinnissa, varainhankinnassa, esitteiden jakamisessa, materiaalien suunnittelussa kuin monessa muussakin asiassa.

Tervetuloa mukaan tekemään kampanjaa tasa-arvoisen ja ekologisen politiikan puolesta! Toivottavasti nähdään tiistaina!

Lisätietoja: Senja Laakso, senja.laakso@vihreat.fi, 0400 507 569

Tukiryhmakutsu