Helsingin Vihreät järjestävät neuvoa antavan jäsenäänestyksen eduskuntavaaliehdokkaista 30.5.-13.6. Olen ehdolla jäsenäänestyksessä ja pyydän ääntäsi.

Olen toiminut vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana nyt puolitoista vuotta. Olemme tämän valtuustokauden aikana saaneet aikaan paljon. Tiukassa taloudellisessa tilanteessa olemme panostaneet lapsiin ja niihin ihmisiin, jotka tarvitsevat kaupungin tukea eniten.

Olemme rakentaneet kaupunkia, joka laittaa rahansa moottoritieliittymien sijaan pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen. Olemme puolustaneet kaupunkimetsiä ja tehneet kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa.

Olemme rakentaneet päiväkoteja ja laittaneet rahaa homekoulujen korjaamiseen. Olemme ajaneet terveydenhuoltoa myös niille lapsille ja äideille, jotka ovat Helsingissä paperittomina ja äärimmäisen turvattomassa asemassa.

Helsinki on ekologisempi ja tasa-arvoisempi kaupunki tekemäni työn tuloksena. Seuraavaksi haluaisin päästä jatkamaan tätä työtä eduskuntaan.

 

ASIAT, JOIDEN PUOLESTA HALUAISIN KAMPANJOIDA

“Vihreää politiikkaa”
Metsien, merten, ilmaston ja eläinten puolesta

“Tasa-arvoista politiikkaa”
Eroon köyhyydestä, syrjinnästä ja lasten luokkayhteiskunnasta

“Onnellista talouspolitiikkaa”
Verotetaan saastuttajia ja veronkiertäjiä, tuetaan uusiutuvia ja pienituloisia

 

ÄÄNESTYSOHJEET

Äänestysaika on 30.5.-13.6.2014. Äänestykseen voivat osallistua kaikki jäsenmaksun maksaneet Helsingin Vihreiden jäsenyhdistysten jäsenet, joiden sähköpostiosoite on tiedossa. He ovat saaneet sähköpostitse henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääsee äänestämään.